Menu

Spremljanje info glede napovedanih, objavljenih javnih razpisov/pozivov za pridobitev dopolnilnega financiranja

Za predvideno izvajanje investicijskih in ne-investicijskih projektov naših naročnikov v finančni perspektivi 2014-2020 podrobno spremljamo aktivnosti in informacije glede priprave in izvajanja strateških in programskih dokumentov ter druge uporabne vire glede finančnih priložnosti, ki so/bodo osnova za objavo javnih razpisov/pozivov ter za pridobitev dopolnilnega financiranja projektov na območju Republike Slovenije. Finančne priložnosti obsegajo nepovratna sredstva, posojila, kredite in garancije.

Vsak trenutek torej razpolagamo z natančnimi informacijami, kateri javni razpisi/pozivi so objavljeni, kateri javni razpisi/pozivi so najavljeni in katere druge javne razpise/pozive je še moč pričakovati v naslednjem obdobju izvajanja aktualne finančne perspektive 2014-2020.

Celovito spremljamo strateške dokumente na evropski, državni, regionalni in lokalni ravni, spletne strani vladnih služb in ministrstev, spletne povezave na javne razpise/pozive in druge pomembne vire za informacije glede dopolnilnih virov financiranj na evropski in državni ravni. Spremljamo tudi druge finančne vire dopolnilnih virov financiranj, npr. regionalne sheme in spodbude manj razvitim regijam (npr. Pokolpje, Pomurje, Maribor z okolico, Zasavje ipd.).
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu