Menu

Jesenski veliki kongres javnega naročanja

Dne 17. in 18. septembra 2018 se bo v Portorožu odvijal Jesenski veliki kongres javnega naročanja, kjer bo svoje izkušnje predstavila tudi mag. Jana Habjan Piletič, JHP projektne rešitve d.o.o.

Na Jesenskem velikem kongresu javnega naročanja bodo v središču spremembe, omenjene že na prejšnjih kongresih. Pomembno je, da se po zakonodajnih spremembah predstavniki ponudnikov in naročnikov, strokovnjaki, ki pripravljajo ponudbe ali svetujejo pri izvedbi postopkov, ter pripravljavci investicij seznanijo tudi z izkušnjami pristojnih organov in prakso Državne revizijske komisije.

Predstavili bomo spremembe s področij varstva osebnih podatkov in gradbene zakonodaje, ki ne zadevajo neposredno javnega naročanja, verjetno pa bodo vplivale na izvedbo postopka. V zadnjem času se povečuje število prekrškovnih in sodnih zadev in prav je, da tako naročnike kot ponudnike opozorimo tudi na posebnosti teh postopkov.

Na vprašanja udeležencev bodo odgovarjali priznani strokovnjaki s posameznih področij, zato vse, ki ste se kongresa že udeležili ali ki ste se za udeležbo tokrat odločili prvič, vabimo, da se nam pridružite.

Podrobne informacije o kongresu dobite: http://vkjn.gvzalozba.si/

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu