Menu

En.management & En.občina 016

12.10.2016 smo v organizaciji Energetike.NET sodelovali na konferenci En.management & En.občina 016 pri okrogli mizi o trenutnem stanju in prihodnjih ciljih energetskega pogodbeništva za energetsko sanacijo javnih stavb.

 

Zmagovalke letošnjega tekmovanja za energetsko najodmevnejše občine v Sloveniji, ki ga že sedmo leto zapored pripravlja Energetika.NET, so občine Velenje, Pivka in Miren Kostanjevica. Občine, ki predstavljajo primere dobrih praks, so letos, v tesni tekmi, premagale vso konkurenco, ki je iz leta v leto močnejša. Med vsemi se je z najvišjim številom točk in najodmevnejšimi projekti izkazala Mestna občina Velenje, ki je postala tudi absolutna zmagovalka letošnjega natečaja.

Na dogodku smo podelili tudi nagrade zmagovalni srednji (Občina Pivka) in mali občini (Občina Miren Kostanjevica) za najem sistema za elektronsko javno naročanje eJN v višini 1.500,00 EUR. 

Zmagovalkam, finalistkam ter vsem ostalim občinam še enkrat iskreno čestitamo.

Več v galeriji (foto: Matevž Pucer, mediaspeed.net)

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu