Menu

Ukrepi na področju trajnostne mobilnosti - razvoj kolesarske infrastrukture

Kot ste seznanjeni, so v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020 ​za občine predvidene finančne spodbude za ukrepe na področju trajnostne mobilnosti, med katere spada tudi ​​razvoj kolesarske infrastrukture.

​V kolikor ste med občinami, ki so prejele odobritev prijavljenega projekta razvoja kolesarske infrastrukture in katerih cilj je spodbujanje dnevne mobilnosti s kolesom v mestih prek ureditve varne, udobne in privlačne kolesarske infrastrukture ter podpiranja dejavnosti, ki bodo prispevale k učinkovitejši uporabi javnega potniškega prometa in ostalim oblikam trajnostne mobilnosti, vam pomagamo na podlagi pridobljenih izkušenj.

 

Vsem upravičencem, ki so prejeli finančne spodbude za izvedbo projektov razvoja kolesarske infrastrukture, izkušena ekipa strokovnjakov JHP d.o.o. nudi naslednje:

  • izdelavo investicijske dokumentacije ali njeno novelacijo​
  • ​​celovito pomoč pri vodenju celotnega postopka javnega naročanja pri izboru izvajalca​,​
  • priprava razpisne dokumentacije in pogodb​e​​,​
  • svetovanje pri izbiri najustreznejšega postopka javnega naročanja​,​
  • ostalo ​pravno svetovanje​.​

Za več informacij o konkretni ponudbi, ki bi bila skladna z vašimi pričakovanji in željami pri novih projektih in izzivih smo vam na voljo preko elektronske pošte na info@jhp.si ali pa nas pokličite na 01 72 44 606.

 

Veselimo se vašega odziva!

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu