Menu

Seminar Ponudniki v postopku javnega naročanja po novem ZJN-3

22.11.2016 ob 9:00 uri se bo v Ljubljani (GZS, dvorana C, Dimičeva ulica 13, Ljubljana) v organizaciji Poslovne akademije GZS  odvijal seminar kako, po novem ZJN-3 pripraviti dopustno ponudbo ter kako pripraviti partnersko ali podizvajalsko ponudbo. Predavala bo mag. Jana Habjan Piletič.

Na seminarju se boste seznanili z najpomembnejšimi novostmi novega Zakona javnem naročanju, ki se nanašajo na ponudnike. Tako boste na seminarju izvedeli kako po novem ZJN-3 pripraviti dopustno ponudbo ter kako pripraviti partnersko ali podizvajalsko ponudbo.

 

1. KAKO po ZJN-3 pripraviti DOPUSTNO ponudbo:

- opredelitev sestavnih delov ponudbe, 
- kaj je in kako izpolniti ESPD obrazec za ponudnike in podizvajalce,
- opredelitev delov ponudbe, ki so obvezni in jih po roku za oddajo ponudb ni mogoče spreminjati ali popraviti,
- katere dele ponudbe lahko ponudniki po roku za oddajo ponudb spremenijo, popravijo in kaj pojasnijo ali dopolnijo,
- kako je z računskimi napakami, njihova odprava in kje so omejitve,
- nesorazmerno nizka cena in upravičenja ter dolžnosti iz tega naslova.

2. KAKO PO ZJN-3 pripraviti partnersko ali podizvajalsko ponudbo:
- kateri pogoji in razlogi za izključitev veljajo v primeru partnerskih in podizvajalskih ponudb,
- kaj so bistveni deli partnerske in podizvajalske pogodbe,
- ali in kako se podizvajalci spreminjajo tekom izvedbe posla,
- plačila podizvajalcem po novem,
- plačila partnerjem.

 

Seminar je namenjen ponudnikom v postopkih javnega naročanja, še posebej pa vodjem projektnih pisarn, direktorjem in članom uprav, finančnikom ter strokovnjakom s posameznih področij javnega naročanja iz dejavnosti gradbeništva, informacijskih in telekomunikacijskih storitev, energetike, inženiringa, prevajalskih storitev in širšega storitvenega sektorja, živilske industrije in vsem drugim, ki nastopajo kot ponudniki pri dobavi blaga in storitev.

 

Več informacij najdete na tej povezavi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu