Menu

Finančne priložnosti za področje dejavnosti športa!

Obveščamo vas o dveh aktualnih finančnih virih, ki so zanimivi za pridobitev nepovratnih sredstev:

  1. sofinanciranje operacij »Športnih dejavnosti, raziskovanja in razvoja športa ter založništva v športu v letu 2017« za pravne osebe javnega ali zasebnega prava in zasebnike, ki izpolnjujejo predpisane pogoje za izvajanje dejavnosti na področju športa in
  2. sofinanciranje operacij »Gradnje športnih objektov za obdobje 2017-2019« za pravne osebe javnega ali zasebnega prava in zasebnike, ki izpolnjujejo predpisane pogoje za izvajanje dejavnosti na področju športa in so lastniki športnih objektov oz. investitorji del na športnih objektih.

 

SOFINANCIRANJE OPERACIJ »ŠPORTNIH DEJAVNOSTI, RAZISKOVANJA IN RAZVOJA ŠPORTA TER ZALOŽNIŠTVA V ŠPORTU« ZA PRAVNE OSEBE JAVNEGA ALI ZASEBNEGA PRAVA IN ZASEBNIKE, KI IZPOLNJUJEJO PREDPISANE POGOJE ZA IZVAJANJE DEJAVNOSTI NA PODROČJU ŠPORTA:

Razpisovalec: Fundacija za šport.

Vir in datum objave: Fundacija za šport, 14. 10. 2016.

Javni razpis: Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje športnih dejavnosti, raziskovanja in razvoja športa ter založništva v športu v letu 2017.

Razpoložljiva finančna sredstva: 5.600.000,00 EUR.

Upravičeni stroški: Strokovni kader, materialni stroški, športni objekti, del stroškov delovanja zveze.

Predmet javnega razpisa: Predmet razpisa je sofinanciranje izvajalcev programov športnih dejavnosti, raziskovanja in razvoja športa ter založništva v športu.

Rok za prijavo na javni razpis: 14. 11. 2016.

 


 

SOFINANCIRANJE OPERACIJ »GRADNJE ŠPORTNIH OBJEKTOV ZA OBDOBJE 2017-2018« ZA PRAVNE OSEBE JAVNEGA ALI ZASEBNEGA PRAVA IN ZASEBNIKE, KI IZPOLNJUJEJO PREDPISANE POGOJE ZA IZVAJANJE DEJAVNOSTI NA PODROČJU ŠPORTA IN SO LASTNIKI ŠPORTNIH OBJEKTOV OZ. INVESTITORJI DEL NA ŠPORTNIH OBJEKTIH.

Razpisovalec: Fundacija za šport.

Vir in datum objave: Fundacija za šport, 14. 10. 2016.

Javni razpis: Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje gradnje športnih objektov v letih 2017, 2018 in 2019.

Razpoložljiva finančna sredstva: 2.400.000,00 EUR.

Upravičeni stroški: Novogradnje športnih objektov, posodabljanje športnih objektov, vgradne športne naprave in športna oprema, ki zagotavlja uporabnost objekta.

Predmet javnega razpisa: Predmet razpisa je sofinanciranje izvajalcev programov za gradnjo športnih objektov.

Rok za prijavo na javni razpis: 14. 11. 2016.

 

V kolikor vas zanima preveritev vaše ideje/projekta za financiranje iz razpoložljivih finančnih virov ter nato razvoj ideje skozi niz prenekaterih aktivnosti do uspešne realizacije projekta, smo vam z našo strokovno in izkušeno ekipo na voljo za dodatne informacije:

  • v prvi fazi vam podrobno predstavimo javni razpis in razpisno dokumentacijo, svetujemo glede morebitne dopolnitve predlaganega projekta in preliminarno preverimo možnosti kandidature na javnem razpisu glede na postavljena merila za izbor projektov v razpisni dokumentaciji javnega razpisa,
  • v drugi fazi vam nudimo vso strokovno podporo v primeru odločitve glede prijave na razpis (priprava prijavne vloge s prilogami, oddaja prijavne vloge),
  • v tretji fazi vam v primeru odobritve projekta za sofinanciranje nudimo administrativno in finančno podporo pri izvajanju projekta (priprava poročil z zahtevki za izplačilo sredstev ter drugo spoštovanje pogodbenih obveznosti).

 

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte na info@jhp.si ali pa nas pokličite na 01 72 44 606, saj se veselimo vaših novih idej, projektov in izzivov, ki jih bomo poskušali izpeljati v uspešno zaključene projekte v vaše in naše zadovoljstvo.

 

Podrobna vsebina se nahaja tukaj.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu