Menu
Jasno
Hitro
Preudarno
Ko potrebujete zanesljivega partnerja, ki razume vaše cilje in pozna rešitev, smo tu za vas.

NAŠE CENJENE STRANKE SO VIR NAŠE ENERGIJE

Predstavitev

Predstavitev JHP

JHP projektne rešitve d.o.o. predstavlja integracijo področji prava, ekonomije in informatike, ki so pomembna za uspešno svetovanje v investicijskih in drugih projektih. S celostno obravnavo in pristopom zagotavljamo potrebno širino in visoko strokovnost, ki naročnikom prinaša želene rezultate. Podjetje je vpeto v številne partnerske odnose z najvidnejšimi strokovnjaki s posameznih področij, zaradi česa lahko strankam nudimo širše, boljše, hitrejše in konkurenčnejše svetovalne storitve. Osredotočamo se na detajle, a ne pozabljamo celote, saj je naše vodilo pozitiven rezultat naših strank.

Kdo so naše stranke?

Sodelujemo z več kot 60 slovenskimi občinami, Ministrstvi, agencijami, zavodi n drugimi javnimi subjekti, ki nam zaupajo vodenje projektov, izvedbo javnih naročil in javno-zasebnih partnerstev, izdelavo investicijske dokumentacije, splošno pravno svetovanje in elektronsko javno naročanje. Številne reference in stalnost poslovnega odnosa nam zagotavlja celostno poznavanje.

Sodelujemo tudi s številnimi gospodarskimi družbami iz Slovenije in tujine. Naše stranke izhajajo iz gradbeništva, inženiringa, medicine, energetike, projektiranja, prehrambene industrije, zavarovalništva, IT in iz drugih področij, pri čemer slednjih zaradi spoštovanja zaupnosti poslovnega odnosa ne objavljamo. Verjamemo pa, da boste od naših strank slišali za nas in se prepričali o kvaliteti našega dela.

Cilji in vrednote JHP d.o.o.

Naše vrednote predstavljajo temelj našega vsakodnevnega delovanja. Cilji vedno nastajajo ob upoštevanju vrednot in so tudi zaradi njih boljši, vidnejši in bolj trdni.

ZAUPANJE
ZANESLJIVOST
INTEGRITETA
DELAVNOST
POPOLNOST

Zavedamo se, da je temelj odnosa med strankami in nami zaupanje, zato ga postavljamo v vrh naših vrednot. Na trdnosti zaupanja gradimo vse ostale aktivnosti, usmerjeni s ciljem, da ga ohranimo in nadgradimo.

NAŠA VIZIJA

Vizija podjetja JHP projektne rešitve d.o.o. vključuje srednje in dolgoročne plane, katerih cilj je postati in ostati vodilno podjetje na področju projektnega pravnega in poslovnega svetovanja na ravni Slovenije in širše. Pridobiti in obdržati visok ugled s strani strank, konkurence in zaposlenih ter graditi na ustvarjanju inovativnih in celovitih rešitev, ki pomenijo opazno spremembo in napredek. Pri ustvarjanju, napredovanju in rasti ne pozabimo na malenkosti, ki življenje bogatijo in mu dajejo smisel.

Zaupa nam že več kot 100 naročnikov javnega sektorja

Ponosni smo, da nam najzahtevnejše naloge iz javnega naročanja, javno-zasebnega partnerstva in projektnega vodenja zaupa več kot 100 naročnikov javnega sektorja

V čast si štejemo sodelovanje z najuglednejšimi družbami zasebnega sektorja.

Uspešno pridobljena in počrpana sredstva za naše naročnike nam dajejo veliko mero kredibilnosti. 

Z odgovornostjo zagotavljamo sistem elektronskega javnega naročanja eJN za več kot 300 zadovoljnih uporabnikov.

Z raziskovalnim delom ustvarjamo podlage na nadaljnjo rast in razvoj. 

Z zanosom delimo svoje znanje s sedaj že več kot 1500 udeleženci izobraževanj in prejemniki eJHP novic.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu